Menu

Welkom bij Mad Medic

Als je dit leest, betekent dit dat je interesse hebt in mijn content en dat waardeer ik enorm. Ik heb de laatste tijd veel veranderingen doorgevoerd op de website en ik wil je graag meenemen in mijn reis en de redenen achter deze veranderingen.

7 maanden ago 53

“Wat ben je druk…”

Welkom bij Mad Medic, ik ben blij dat je er bent. Als je dit leest, betekent dit dat je interesse hebt in mijn content en dat waardeer ik enorm. Ik heb de laatste tijd veel veranderingen doorgevoerd op de website en ik wil je graag meenemen in mijn reis en de redenen achter deze veranderingen.

Meer dan alleen een website

Mad Medic is meer dan alleen een website, het is een infohub. Een plek waar je terecht kunt voor allerlei informatie over medische zaken. Maar dat is niet alles. Ik wil dat Mad Medic een plek is waar je ook terecht kunt voor andere interesses zoals muziek, hiken en outdoor activiteiten. Als het kan met een medisch tintje natuurlijk!

silver laptop next to coffe cup smartphone and glasses
Photo by Monoar Rahman on Pexels.com

Eerste hulp toegankelijker maken

Eén van de belangrijkste redenen waarom ik Mad Medic heb opgezet, is omdat ik geloof dat eerste hulp toegankelijker moet zijn voor iedereen. Het is zo’n essentiële vaardigheid die levens kan redden, en toch is er nog zoveel onwetendheid over. Daar wil ik een klein beetje verandering in brengen.

Meer aanwezigheid op social media

Je hebt misschien gemerkt dat ik de laatste tijd veel actiever ben op social media. Dat is geen toeval. Ik wil graag meer mensen bereiken en hen bewust maken van het belang van eerste hulp verlenen. Door actief te zijn op social media, kan ik meer mensen bereiken en hopelijk een verschil maken.

Steun Mad Medic

Om Mad Medic draaiende te houden en meer content te kunnen maken, heb ik een winkel opgezet waar je allerlei leuke spullen kunt kopen. Van emaille mokken tot T-shirts, er is voor ieder wat wils. En het beste deel? Met elke aankoop die je doet, help je mij om meer content te maken en het merk Mad Medic te laten groeien.

Ook kun je mij een kopje koffie sponsoren 😉 op Ko-fi.com

panda printed paper coffee cup on table

Sponsor mij gerust een kopje koffie

op

Ko-fi.com

Waarom Nederlands?

Je vraagt je misschien af waarom ik ervoor kies om in het Nederlands te schrijven, terwijl er al zoveel Engelstalige content beschikbaar is. Simpel, ik wil dat Mad Medic toegankelijk is voor iedereen, inclusief degenen die zich comfortabeler voelen in het Nederlands. Bovendien is het altijd fijn om informatie in je moedertaal te lezen, toch?

Bedankt voor je steun

Tenslotte wil ik je bedanken voor je steun. Het betekent echt veel voor me. Ik hoop dat je blijft hangen en deel uitmaakt van deze geweldige community. Samen kunnen we de wereld een beetje beter maken, één blogpost tegelijk.

Met vriendelijke groet,

Roy

Meld je aan voor onze nieuwsbrief die we ongeveer 1 x per kwartaal versturen met handige weetjes en extra's die niet op de site te vinden zullen zijn.

We beloven je dat we je nooit spam sturen.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

– Advertisement –
– Advertisement –
nope