Menu

Wie is Mad Medic

“Eripiendo Victoriea Prosum”

Profiel:
Roy is een toegewijde echtgenoot en trotse vader van een prachtige dochter. Zijn reis begon in januari ’93 toen hij zijn dienstplicht vervulde als gewondenverzorger. Na drie missies en 12,5 jaar dienst als IOT-er, heeft hij diverse rollen vervuld, variërend van commerciële functies tot het zijn van een jobcoach voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Zijn passie voor het leger bracht hem terug naar Defensie, maar dit keer als burger, waar hij nu werkt als trainer en coördinator retentie voor medisch personeel.

Motto:
“Al helpende dien ik de overwinning” – een weerspiegeling van zijn toewijding en dienstbaarheid, niet alleen in zijn professionele leven, maar ook in zijn persoonlijke leven.

Passies:
Buiten zijn werk om is Roy actief betrokken bij het ondersteunen van veteranen via de Stichting Veteraan en Thuisfront, een initiatief dat hij samen met zijn liefhebbende vrouw runt. Daarnaast organiseert hij jaarlijks de MOD dagen voor Oorlog- en Dienstslachtoffers namens het ministerie van Defensie.

Visie:
Roy wil een bron van inspiratie en informatie zijn voor (para)medisch geïnteresseerden via zijn website, die fungeert als een magazine. Hij staat altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen die bijdragen aan zijn missie.

Oproep:
“Heb je een goed idee of wil je samenwerken? Laat het me weten. Samen kunnen we een verschil maken.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief die we ongeveer 1 x per kwartaal versturen met handige weetjes en extra's die niet op de site te vinden zullen zijn.

We beloven je dat we je nooit spam sturen.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

– Advertisement –
nope