Menu
Help Wanted Sign on Glass

Help Wanted

11 maanden ago 21

Help ons schitteren als schrijver voor ons sprankelende digitale magazine met een prikkelend medisch tintje!

*Ben jij gepassioneerd door medische zorg, avontuurlijke hikes, buitenactiviteiten en muziek? Wil je jouw schrijftalent gebruiken om anderen te inspireren en informeren? Zoek niet verder! Wij hebben jouw hulp nodig om ons digitale magazine te versterken.*

**Over Ons:**
Ons digitale magazine moet een bruisende hub worden voor avonturiers, muziekliefhebbers en gezondheidsbewuste mensen. We combineren medische kennis met de opwinding van outdoor activiteiten en de magie van muziek om een unieke leeservaring te bieden. Of het nu gaat om spannende reisverslagen, diepgaande artikelen over traumazorg, muziek of inspirerende hikingverhalen – we willen het allemaal!

**Wat We Zoeken:**
We willen ons team uitbreiden met mensen die een passie hebben voor een of meer van onze kernonderwerpen:

1. **Trauma Zorg:**

Als je ervaring hebt in de medische wereld, aantoonbare expertise hebt op het gebied van traumazorg of gepassioneerd bent over het delen van levensreddende informatie, dan hebben we jouw hulp nodig!

2. **Hiken en Outdooractiviteiten:**

Als je houdt van het verkennen van de natuur, het delen van je avonturen in de ‘wildernis’ en het geven van tips voor veilig en plezierig hiken, dan is dit jouw kans!

3. **Muziek:**

Als muziek je ziel voedt, of je nu een muzikant bent, een muziektherapeut of gewoon een fervent muziekliefhebber, dan willen we graag jouw verhalen en reviews delen.

Een beetje ervaring met WordPress is handig maar ook daar valt een mouw aan te passen.

**Wat Bieden Wij:**

Als onderdeel van Mad Medic krijg je de kans om je passie te delen met een snelgroeiende community van gelijkgestemde mensen. Je artikelen worden gelezen door mensen die echt geïnteresseerd zijn in de onderwerpen die je behandelt. Bovendien bieden we:

1. **Zichtbaarheid:** Je naam en bijdragen worden prominent weergegeven op ons magazine, wat geweldige exposure betekent voor jouw persoonlijke merk.

2. **Een heel cool emailadres**

3. **Flexibiliteit:** We begrijpen dat het leven druk kan zijn, dus je kunt je helemaal je eigen schrijfschema bepalen en vanuit elke locatie bijdragen.

**Hoe Helpen:**
Stuur ons bij voorkeur een voorbeeld of motivatie en vertel je expertise op een van onze kernonderwerpen. Dit kan een eerder geschreven artikel, blogpost of een specifiek voorbeeld zijn dat je voor deze gelegenheid hebt gemaakt. We zijn op zoek naar creativiteit, beetje diepgang, misschien zelfs wat humor en een unieke menselijke stem.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Jouw schrijftalent kan onze lezers informeren, inspireren en betoveren op het gebied van traumazorg, hiken, outdoor activiteiten en muziek. We kijken er naar uit om van je te horen!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief die we ongeveer 1 x per kwartaal versturen met handige weetjes en extra's die niet op de site te vinden zullen zijn.

We beloven je dat we je nooit spam sturen.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

– Advertisement –
– Advertisement –
nope