Menu

Handig: Goblin.Tools

11 maanden ago 33

Deze wilde ik toch even met jullie delen!

Goblin.tools is een fantastische website die een verzameling van kleine, eenvoudige, enkelvoudige taaktools biedt, voornamelijk ontworpen om neurodiverse mensen te helpen met taken die ze overweldigend of moeilijk vinden. De meeste tools gebruiken AI-technologieën in de back-end om hun doelen te bereiken, waaronder OpenAI’s modellen.

Een van de tools die Goblin.tools aanbiedt is Magic ToDo, een tool die dingen afbreekt zodat je niet hoeft te synchroniseren. Bijvoorbeeld, als je een taak hebt zoals “Maak een boodschappenlijstje voor het avondeten”, kan Magic ToDo je helpen door het af te breken in kleinere stappen zoals “Kies een recept”, “Controleer de voorraadkast”, “Maak een lijst van benodigde ingrediënten”, enzovoort. Dit maakt het gemakkelijker om de taak te voltooien zonder overweldigd te raken.

Een andere tool die Goblin.tools aanbiedt is Chef, een tool die je helpt bij het plannen van maaltijden en het maken van boodschappenlijstjes. Je kunt Chef bijvoorbeeld vragen: “Wat kan ik maken met kip en rijst?” en Chef zal je verschillende receptideeën geven. Je kunt ook vragen: “Maak een boodschappenlijstje voor kip curry” en Chef zal een lijst maken van alle ingrediënten die je nodig hebt.

Hoewel de interface van Goblin.tools in het Engels is, kun je dankzij AI de dingen gewoon in het Nederlands vragen. De tools zullen je vragen begrijpen en in het Nederlands antwoorden.

Ja, je kunt Goblin.tools gebruiken op je mobiele telefoon! De website is gratis en beschikbaar voor iedereen, zonder advertenties of betaalmuren. Er zijn ook mobiele apps van de tools beschikbaar tegen een lage prijs op Android en iOS, die helpen om de lopende en onderhoudskosten te dekken zodat de website volledig gratis kan blijven. Dus of je nu de website of de app gebruikt, je hebt toegang tot alle geweldige tools die Goblin.tools te bieden heeft, rechtstreeks vanaf je mobiele telefoon!

Enkele van de andere tools die Goblin.tools aanbiedt zijn:

  • Judge: Een tool die je helpt bij het nemen van beslissingen.
  • Estimator: Een tool die je helpt bij het schatten van hoeveelheden of tijden.
  • Compiler: Een tool die je helpt bij het compileren van code.

Goblin.tools is een geweldige bron voor iedereen die op zoek is naar eenvoudige en effectieve tools om hun dagelijkse taken te beheren. Het is zeker de moeite waard om eens te bekijken! 😊

Meld je aan voor onze nieuwsbrief die we ongeveer 1 x per kwartaal versturen met handige weetjes en extra's die niet op de site te vinden zullen zijn.

We beloven je dat we je nooit spam sturen.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

– Advertisement –
– Advertisement –
nope