Eigenlijk is het niet zo vreemd. Iedereen. In het medisch veld kijkt altijd verlekkerd naar de glimmende hebbedingetjes, de mooiste hulpmiddelen en de slimste gadgets om behalve goede zorg te geven ook een klein beetje de blits te maken.

Als het erop aankomt maakt het natuurlijk niet uit. Dan knipt elke schaar, doet elke stethoscoop z’n werk en komt het toch aan op je kennis. Toch gaat het allemaal wat gemakkelijker als je goed spul gebruikt.

Zo ook met verbandscharen. En wat is dat ding toch onderhevig aan persoonlijke voorkeuren. Maar goed. Op instagram vliegen de spullen uit Amerika je om de oren en ik ben serieus jaloers op wat ze daar allemaal hebben. En daar komt dan One Shear. (Kijk ook eens op hun Instagram)

One Shear heeft meerdere types leverbaar en heel veel accessoires. Helaas zijn we net begonnen met de nieuwe site en zit er even niet meer in dan 2 scharen. De normale en de Pro. Zo op het eerste gezicht en in gebruik merk je niet veel verschil. Het zit hem vooral in de coating die er ook nog overheen zit.

Bijzonder extraatje is dat je je naam er in kunt laten laseren. Toch fijn om discussies te voorkomen. 🙂

Het is een relatief zware schaar. Je hebt echt wat vast. Dat komt wel het knippen te goede. Je hoeft niet veel kracht te zetten om door een broekband heen te knippen en schoenen zijn helemaal geen issue. Het is een super fijne schaar en je weet gewoon dat je iets in je handen hebt wat gemaakt is om lang mee te gaan.

Dan over handen gesproken. De schaar is links en rechtshandig goed te gebruiken. En als klap op de vuurpijl zit er een inkeping in zodat je een zuurstof fles open kunt draaien.

Ze hebben erg veel keuze op hu site. Ik denk dat er voor iedereen wel een schaar naar wens is ook qua kleur. Laat staan de mooie houders die ze ook hebben.

De levering is bloedsnel.

De prijs is super fair. Je hoeft naar alle waarschijnlijkheid geen andere schaar meer te kopen. Enige nadeel zijn op dit moment nog de invoerkosten vanuit de VS. Zet ik dat echter weg tegen de kwaliteit en het gemak van de schaar dan is dat makkelijk te verantwoorden.

Bestellen doe je via One Shear